Trouwen? Wij zijn dé specialist in uw Bruidswerk!

Neem contact op

Opzoek naar een bloemist gespecialiseerd in bruidswerk? Dan bent u bij Bloemenhof aan het juiste adres. Al heel veel jaren verzorgen wij voor bruidsparen bloemwerk zoals het handgebonden bruidsboeket voor de bruid, de corsage voor de bruidegom en bruidsmeisjes en het overige bloemwerk voor deze mooie dag(en).

Onze ervaring leert dat ieder bruidspaar andere wensen heeft en daarom willen wij jullie heel graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek bij ons in de winkel. Zo kunnen we even goed de tijd voor jullie nemen en jullie een passend voorstel doen. Wij stemmen het bruidsboeket af op de stijl van de bruidsjurk. Draagt u bijvoorbeeld een klassieke of moderne bruidsjurk, dan kunnen wij u precies vertellen welke bloemen daar mooi bij passen en welk soort type bruidsboeket het meest geschikt is. Tegenwoordig hebben veel bruidsparen een thema op hun huwelijk, ook hier kunnen we met soort bloem en kleur rekening mee houden.

Bent u er al helemaal uit en is een persoonlijk gesprek overbodig? Stuur ons dan een e-mail eventueel met voorbeelden van de wensen en dan zullen wij u per mail een voorstel terug sturen.

Ons doel is dat het jullie mooiste dag wordt.

Voorbeeld fotos zijn gemaakt bij onze locatie partner Slot Heemstede. Onlangs verkozen tot toptrouwlocatie van Noord Holland.